Benodigdheden:

4 grote portobello’s

½ cup quinoa

200 gram diepvries doperwten

1 eetlepel pesto

Scheut witte wijn

3 knoflooktenen

1 rode ui

Geraspte parmazaanse kaas

Olijfolie, peper/zout

Bereiden:

Verwarm de oven voor op de grilstand , maximaal.

Wrijf de paddenstoelen schoon , verwijder het steeltje en kwast ze in met wat olijfolie

Gril ze aan beide kanten 4 minuten gaar

Kook de quinoa zoals aangegeven staat

Fruit de gesneden rode ui in de olie aan en voeg de fijngesneden knoflook toe.

Blus af met wat witte wijn en voeg de pesto toe met de doperwten en de inmiddels gaar gekookte quinoa, maak opsmaak met zout en peper

Vul de portobello’s hiermee en garneer met wat parmazaanse kaas.

Eetsmakelijk

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments