
Benodigdheden:
1 doosje aardbeien
1 bakje ricotta
1 ons zachte geitenkaas
1 handje hazelnoten
4 kokoskoeken
60 ml ahornsiroop (of maplesyrup)
2 eetlepels balsamico
1 theelepel vanille -extract
Basilicumblaadjes voor garnering
Bereiden:
Roer in een kom de ricotta, geitenkaas, vanille-extract en 1 eetlepel ahornsiroop goed door elkaar en doe het in een spuitzak en zet koud weg.
Maak de aarbeien schoon en halveer ze.
Marineer de aarbeien met de balsamico en de rest van de ahornsiroop, zet koud weg.
Verkruimel de hazelnoten grof en bak ze in een koekenpan rondom lichtbruin.
Verkruimel de kokoskoeken en verdeel ze mooi over de bodem van je dessertglaasjes
Verdeel daarover de aardbeien en spuit daarover het ricottamengsel zodat je mooie laagjes krijgt.
Top dit af met de geroosterde hazelnoten en garneer met wat basilicumblaadjes.
Comments