Benodigdheden:

Volkoren wraps

½ zakje verse spinazie

Gerookte kip

2 tomaten

Verse pesto(1 doosje basilicum, handje pijnboompitjes,2 eetl ger. Parmazaansekaas, scheutje citroensap,1 knoflookteentje, scheut olijfolie, peper/zout)

Bereiden:

Snij de gerookte kip in stukjes

Maak je pesto: mix in de blender 1 doosje basilicum met handje pijnboompitjes, 2 eetlepels geraspte parmazaanse kaas, 1 knoflook teentje, scheut olijfolie, wat citroensap peper en zout.

Snij de tomaten door de helft en dan in halve plakken

Leg op iedere wrap in het midden een baan verse spinazieblaadjes, verdeel daar wat halve plakjes tomaat over en flink wat stukken gerookte kip.

Verdeel daar wat lepels van je eigengemaakte pesto en rol de wrap mooi strak op.

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments