
Benodigdheden:
150 gram volkorenrijst
Ong 400 gr pompoen
1 rode ui gesnipperd
3 teentjes knoflook
4 cm gemberwortel geraspt
1 doosje champignons in plakjes
1 rode paprika en blokjes
Handje diepvries sperzieboontjes
3 eetlepels pindakaas
1 eetlepel honing
Handje pinda’s
Verse koriander
Bereiden:
Kook de rijst zoals staat aangegeven.
Schil de pompoen en snij het in grove stukken
Bak in de koekenpan met de olijfolie, de gesnipperde ui, knoflook, gember, paprika, champignons rondom beetgaar, voeg de sperzieboontjes en de stukjes pompoen toe.
Meng 6 eetlepels warm water met de 3 eetlepels pindakaas en de honing en voeg dit bij het groentemengsel samen met de pinda’s.
Roer de gare rijst erdoor en garneer met verse korianderblaadjes.
Comments