Benodigdheden:
200 gr spritsenkoeken
40 gr roomboter gesmolten
3 gelatine blaadjes
400 gr creme fraiche
200 gr monchou kaas
1 zakje vanillesuiker
50 gram suiker
Sap van 1 citroen en de geraspte schil
80 ml melk
1 blik aardbeientaartvulling
Bereiden:
Verkruimel de spritsen en meng de roomboter erdoor, verdeel dit over de bodem van de taartvorm
Laat in de koelkast opstijven
Meng de creme fraiche, de monchou, de suiker, de sap en de rasp van de citroen en mix dit tot een lobbig geheel.
Week de gelatine blaadjes even in koud water . verwarm de melk 1 minuut op laagvuur en voeg de uitgeknepen blaadjes gelatine toe, voeg de melk toe aan je beslag.
Verdeel je beslag over je taartbodem en laat het minstens 4 uur opstijven in de koelkast.
Serveer lekker met een dikke laag aardbeienvulling erover.
Comments