
Benodigdheden:
2 plakken cake
2 eetlepels amaretto
1 doosje aardbeien
1 eetlepel suiker
1 eetlepel balsamico
Paar blaadjes basilicum
1 pakje mascarpone
200 ml slagroom
1 zakje vanillesuiker
1 handje hazelnoten
Bereiden:
Was en ontkroon de aardbeien , snij ze in grove stukken en meng de suiker en de balsamico erdoor en zet koud weg om op smaak te laten komen. Meng ook de basilicumblaadjes door de aardbeien heen
Snij de plakken cake in kleine blokjes en besprenkel ze met de amaretto likeur
Klop de slagroom op met een mixer en roer de mascarone erdoorheen samen met een zakje vanillesuiker.
Verkruimel de hazelnoten iets met een deegroller en bak ze even om en om in een droge koekenpan.
Verdeel een bodempje cakeblokjes over de glaasjes en schep de aardbeien daaroverheen
Verdeel de room over de aardbeien en top af met de geroosterde hazelnootstukjes
Comments