Benodigdheden:

3 Grouper-filets(witvis)

4 tomaten

1 citroen

2 sneetjes wit brood

3 teentjes knoflook

100 gram Feta

1 eetlepel oregano

2eetlepels olijfolie

Peper/zout

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 200 graden

Verkruimel de sneetjes brood in kleinen stukjes in een keukenmachine.

Was de citroen en rasp met de schaaf de gele schil bij het brood, voeg ook de sap van de citroen erbij.

Voeg bij het brood de verkruimelde Feta en de fijn gesneden knoflook, de oregano en maak op smaak met peper en zout en de 2 eetlepels olijfolie.

Leg de vis in een ingevette ovenschaal en plaats er een dikke laag van het broodkorst op.

Snij de tomaten door en plaats ze tussen de vis met de snijkant naar boven. Strooi daar wat olijfolie en zout en peper op.

Plaats de vis in de oven , totdat er een mooie bruine korst op komt(ong 20 minuten)

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments