
Benodigdheden:
3 Grouper-filets(witvis)
4 tomaten
1 citroen
2 sneetjes wit brood
3 teentjes knoflook
100 gram Feta
1 eetlepel oregano
2eetlepels olijfolie
Peper/zout
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200 graden
Verkruimel de sneetjes brood in kleinen stukjes in een keukenmachine.
Was de citroen en rasp met de schaaf de gele schil bij het brood, voeg ook de sap van de citroen erbij.
Voeg bij het brood de verkruimelde Feta en de fijn gesneden knoflook, de oregano en maak op smaak met peper en zout en de 2 eetlepels olijfolie.
Leg de vis in een ingevette ovenschaal en plaats er een dikke laag van het broodkorst op.
Snij de tomaten door en plaats ze tussen de vis met de snijkant naar boven. Strooi daar wat olijfolie en zout en peper op.
Plaats de vis in de oven , totdat er een mooie bruine korst op komt(ong 20 minuten)
Comments