
Benodigdheden:
7 plakken diepvries bladerdeeg
Bakje geraspte kaas
4 tomaten
Gedroogde Italiaanse kruiden
1 ons chorizo worst in plakjes
Peper/zout
Olijfolie
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200 graden
Ontdooi de plakken bladerdeeg op een aanrecht met een laagje bloem, zodat het niet vast plakt.
Stapel de plakjes op en rol het deeg uit tot een grote plak ter grote van je springvorm.
Bekleed de in olie ingesmeerde bodem van je springvorm met het bladerdeeg en ook de randen. Krul je randen een beetje terug zodat je een lekkere knapperige dikke rand krijgt.
Prik de bodem in met een vork zodat je over de hele bodem kleine gaatjes hebt.
Strooi daarop de geraspte kaas en verdeel dakpansgewijs je plakjes chorizo.
Bovenop de chorizo verdeel je ook dakpansgewijs de in mooie plakken gesneden tomaat.
Bestrooi je taartje met de gedroogde Italiaanse kruiden, peper, zout en wat druppels olijfolie.
Bedruppel ook de randen van je taart.
Bak de taart ong 25 minuten in de oven gaar.
Comments