
Benodigdheden:
Limoensap van 1 limoen plus in limoen
2 eetlepels Cajunkruiden
1 bosje verse koriander
500 gr kipfilet
2 tenen knoflook
3 sjalotjes
1 rode Spaanse peper
185 gr voorgekookte rijst
1 klein blikje maiskorrels(uitgelekt)
1 handje diepvriesdoperwten
250 gr gemengde bonen uit blik(afgespoeld en uitgelekt)
olijfolie
Bereiden:
Meng de limoensap, de helft van de fijn gesneden knoflook, 2 theelepeltjes cajunkruiden en de helft van de verse koriander bij de kipfilets en laat dit minstens 3 uur marineren in de koelkast.
Verhit de olie in een wok en bak de knoflook met de fijn gesneden sjalotjes en de Spaanse peper fruitig.
Voeg dan de rest van de cajunkruiden toe met de rijst , de doperwten en de uitgelekte bonen.
Roerbak dit 2 minuten om totdat alles goed warm is en gril je kipfilets lekker op de BBQ of in de grillpan om en om gaar.
Serveer met wat verse korianderblaadjes en partje limoen.
Comments