
Benodigdheden:
10 plakken bladerdeeg
1 ons Parma ham
2 rode uien
Olijfolie
2 eetlepels suiker
Scheutje port
Puntje brie
1 eetlepel honing
Paar druppels truffelolie
Cupcakevormpjes
pecannoten
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Strooi een flinke laag bloem over de aanrecht zodat het bladerdeeg tijdens het ontdooien niet vast plakt.
Steek er met een vorm of met een koffie kopje rondjes uit net iet groter als je cupcake vorm
Plaats dit in de vorm zodat het mooie dichte bakjes worden.
Verdeel de in stukjes gescheurde ham in de bakjes. Snij ondertussen de uien in halve ringen en bak dit in de olijfolie glazig, blus dan af met de port en de eetlepels suiker.
Verdeel de uiencompote over de ham en snij de brie in blokjes om over de uiencompote te plaatsen.
Voeg wat druppels truffelolie door je honing en giet een half theelepeltje van de truffelhoning over de brie. Versier de taartjes met een pecannoot.
Plaats de taartjes in de oven en bak ze goudbruin in ongeveer 15 minuten.
Comments