Benodigdheden:
2 moten zalmfilet
2 grouper filet
1 liter visbouillon
200 ml kookroom
2 glazen witte wijn
3 tenen knoflook
3 sjalotjes
2 zakjes Goya saffraanpoeder zakjes
Pasta naar keuze
Olijfolie/peper/zout
Bereiden:
Maak je visbouillon door 1 liter water te koken met 2 visbouillonblokje
Bak in een soeppan met wat olijfolie de gesnipperde sjalotjes met de knoflookteentjes glazig.
Blus dit af met de witte wijn en voeg dan de bouillon toe samen met de kookroom.
Voeg de 2 zakjes Saffraanpoeder toe en laat t zachtjes pruttelen.
Bak ondertussen de in grote blokjes gesneden vis in de koekenpan eventjes aan en voeg dit bij je saus.
Kook ondertussen je pasta gaar en maak je saus op smaak met zout en peper.
Zet het vuur uit zodat de vis niet doorgaard maar lekker mals blijft.
Comments