Benodigdheden:

2 moten zalmfilet

2 grouper filet

1 liter visbouillon

200 ml kookroom

2 glazen witte wijn

3 tenen knoflook

3 sjalotjes

2 zakjes Goya saffraanpoeder zakjes

Pasta naar keuze

Olijfolie/peper/zout

Bereiden:

Maak je visbouillon door 1 liter water te koken met 2 visbouillonblokje

Bak in een soeppan met wat olijfolie de gesnipperde sjalotjes met de knoflookteentjes glazig.

Blus dit af met de witte wijn en voeg dan de bouillon toe samen met de kookroom.

Voeg de 2 zakjes Saffraanpoeder toe en laat t zachtjes pruttelen.

Bak ondertussen de in grote blokjes gesneden vis in de koekenpan eventjes aan en voeg dit bij je saus.

Kook ondertussen je pasta gaar en maak je saus op smaak met zout en peper.

Zet het vuur uit zodat de vis niet doorgaard maar lekker mals blijft.

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments