Benodigdheden:

2 kalkoenfilets in reepjes

2 tenen knoflook

1 Spaans pepertje

Olijfolie

Sap van 1 limoen

1 eetlepel Thaise vissaus

3 lente-uitjes in schuine reepjes gesneden

1 verse mango of 1 pakje diepvries mangoblokjes

200 gr paksoi

Half bosje verse koriander

Bereiden:

Wok de reepjes kalkoen gaar in wat olie met peper en zout en haal ze uit de pan, houd warm

Wok dan de knoflook en het pepertje en voeg de vissaus en het sap van de limoen toe.

Roerbak dan de gesneden paksoi beetgaar samen met de stukjes mango en de lenteui.

Breng op smaak met verse fijngesneden koriander en serveer met rijst.

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments