
Benodigdheden:
Grote rode paprika’s
2 kopjes volkoren rijst
3 teentjes knoflook
1 grote ui
2 portobello ’s of 1 doosje kastanjechampignons
1 bosje lente-uitjes
Stukje geitenkaas
handje pijnboompitjes
Truffelolie (optioneel)
Bereiden:
Was de paprika’s snij voorzichtig het dakje eraf en haal de zaadlijsten eruit, wrijf ze dan in met olijfolie
Kook de rijst zoals aangegeven. Verwarm de oven voor op 180 graden hete lucht.
Snipper de knoflook, de ui en de paddenstoelen fijn en fruit dit aan in een koekenpan. Snij de lente-ui in kleine ringetjes.
Voeg dan de gaar gekookte rijst toe en maak op smaak met zout en peper en voeg wat druppeltjes van de geconcentreerde truffelolie toe. Roer de lente-uienringetjes door de rijst
Vul de paprika’s en top ze af met wat verkruimeld geitenkaas en pijnboompitjes.
Verwarm de paprika’s in de oven ongeveer 30 minuten.
Comments