Benodigdheden:
400 gram poedersuiker(gezeefd)
150 gram Mascarpone
250 gram gedroogde kokos
125 gram verse frambozen
1 theelepel vanille extract
Bakpapier
Bereiden:
Meng in een kom de poedersuiker met de mascarpone en de kokos.
Schep dan de helft van dit mengsel in een andere kom
Prak in 1 kom 50 gram frambozen erdoor.
Voeg in de andere kom de vanille extract
Bekleed een vierkante schaal met het bakpapier(20x20cm)
Spreid de vanille mascarpone erin uit en strijk glad
Voeg daarop de laag frambozen mascarpone. Strijk mooi glad , dek af met plasticfolie en laat dit minstens 1 nacht opstijven in de koelkast.
Licht de ijskoude mascarpone uit de schaal en snij het in mooie blokjes.
Garneer met een flinke laag poedersuiker en de rest van de verse frambozen.

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments