Benodigdheden:
1 doosje kastanje champignons
1 eetlepel truffelpasta
1 teentje knoflook
2 sjalotjes
Peper/zout
1 pot mayonaise
Olijfolie
Citroensap van ½ citroen
Geconcentreerde truffelolie

Bereiden:
Snij de champignons in plakjes en versnipper de sjalotten en de knoflook.
Bak in de koekenpan met wat olijfolie de sjalotjes met de knoflook glazig en voeg de stukjes champignons erbij.
Als dit lekker bruin gebakken is, maal dit dan in de keuken machine fijn en voeg dit, als het afgekoeld is, bij de mayonaise.
Maak op smaak met 1 eetlepel truffelolie, de citroensap en de peper en zout.

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments