Benodigdheden:
Volkoren noedels
60ml ketjap manis
60 ml sambal badjak
5 theelepels vissaus
1 grote ui in ringen
250 gr sugarsnaps
250 gr sperziebonen in stukjes
2 tenen knoflook
250 gr kleine garnaaltjes
Gebrande uitjes
Bereiden:
Kook je noedels zoals omschreven staat op de verpakking
Meng de ketjap met bijna alle sambal en 4 theelepeltjes vissaus.
Klop de eieren met de rest van de sambal en 1 theelepel vissaus los in een kom.
Bak 2 of 3 hele dunne omeletjes van het ei mengsel, in een koekenpan, laat ze op een bord glijden , rol ze op en snij er dunne ringetjes van.
Verhit de olie in een wok en bak de uienringen . Roerbak 1 minuut. Voeg dan de sugarsnaps en de stukken sperzieboontjes toe, roerbak dit enkele minuten door.
Schep dan de garnaaltjes erdoor samen met het ketjapmengsel.
Voeg dan de gare noedels toe en serveer met de omelet ringetjes en gebrande uitjes.
Comments