Benodigdheden:
4 braadworsten naar keuze of verschillende
2 paprika’s
2 rode uien
½ bosje basilicum
4 tenen knoflook
2 blikken gepelde tomaten in stukjes
2 kippen bouillon tabletten
2 eetlepels rode wijnazijn
Parmezaanse kaas
Bereiden:
Verhit in een soeppan wat olie en braadt daarin de in stukken gesneden braadworsten
Roerbak dan de stukjes paprika erbij en de in parten gesneden rode uien met de knoflook
Voeg de 2 blikken tomaten toe en de basilicum. Verkruimel de bouillon blokjes erboven en maak op smaak met peper, zout en de rode wijnazijn.
Voeg dan 400 ml water toe en laat de soep een kwartiertje lekker zachtjes pruttelen.
Serveer met geraspte Parmezaanse kaas

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments