
Benodigdheden:
1 kilo stoofvlees
750 ml runderbouillon
1 blikje tomaten puree
1 blikje tomatenblokjes
3 blaadjes laurier
1 citroen , alleen de schil
1 groene paprika in kleine stukjes gesneden
3 uien fijn gesneden
1 bakje kastanje champignons
3 eetlepels rode wijnazijn
2 eetlepels bloem
2 eetlepels paprikapoeder
Peper/zout
Bereiden:
Verwarm je oven voor op 180 graden.
Marineer de vleesblokjes met de bloem, 1 eetlepel paprikapoeder, peper, zout.
Meng alle ingrediënten , Behalve de champignons, door elkaar en voeg dit samen met het vlees.
Doe alles in een grote braadpan en zet dit minstens 3 uur in de oven op 180 graden.
Roer tijdens het braden het vlees af en toe goed door.
Bak de in 4en gesneden champignons even in een koekenpan en meng dit door het vlees vlak voor het uitserveren.
Comments