Benodigdheden:
1 kilo stoofvlees
750 ml runderbouillon
1 blikje tomaten puree
1 blikje tomatenblokjes
3 blaadjes laurier
1 citroen , alleen de schil
1 groene paprika in kleine stukjes gesneden
3 uien fijn gesneden
1 bakje kastanje champignons
3 eetlepels rode wijnazijn
2 eetlepels bloem
2 eetlepels paprikapoeder
Peper/zout
Bereiden:
Verwarm je oven voor op 180 graden.
Marineer de vleesblokjes met de bloem, 1 eetlepel paprikapoeder, peper, zout.
Meng alle ingrediënten , Behalve de champignons, door elkaar en voeg dit samen met het vlees.
Doe alles in een grote braadpan en zet dit minstens 3 uur in de oven op 180 graden.
Roer tijdens het braden het vlees af en toe goed door.
Bak de in 4en gesneden champignons even in een koekenpan en meng dit door het vlees vlak voor het uitserveren.

Related Posts


Pizza met rode ui en gegrilde aubergine

Benodigdheden: Kant en klare pizzabodem 4 rode uien 1 aubergine 4 eetlepels Olijfolie 2 eetlepels witte wijnazijn ½ handje bladpeterselie 2 teentjes knoflook 1 theelepel chilipeper ½ handje muntblaadjes 200 ml pastasaus Bereiden: Verwarm je oven voor op 225 graden Snij de rode ui in ringen en bak ze in de koekenpan zachtjes fruitig zodat […]

22.05.2019

Gevulde portobello met couscous

Benodigdheden: 4 grote Portobello ’s 1cup volkoren couscous 2 tenen knoflook 1 sjalotje 3 bosuitjes 1 rode paprika 1 eetlepel Ras el hanout kruiden Handje diepvries doperwten 50 gr Feta kaas verkruimeld Handje Parmezaanse kaas Bereiden: Verwarm je oven voor op 180 graden. Veeg de portobello ’s schoon en wrijf ze rondom in met wat […]

08.05.2019

Spinazie salade met falafel en yoghurtknoflookdressing

Benodigdheden: Verse spinazie 1 avocado 2 tomaten ½ komkommer 1 rode ui 1 bakje falafelballetjes Dressing: 3 eetlepels Yoghurt 2 tenen knoflook Half bosje bieslook 1 eetlepel mayonaise Peper/zout /olijfolie Bereiden: Verdeel de gewassen spinazie over de 4 borden en snij de komkommer, tomaten en de geschilde avocado in stukjes en verdeel dit over de […]

17.04.2019

Comments